Materiaal

Soort

Merk

Metalen tuinstoelen

Metalen tuinstoelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit uw tuin of op uw terras. Bent u in de gelegenheid om langs te komen in uw showroom? Dan nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te nemen! Onze medewerkers geven u graag deskundig advies of helpen u graag bij het ontwerp van uw tuin. U kunt een afspraak maken om al uw wensen en behoeften rondom metalen tuinstoelen in relatie tot uw gehele tuin op een rijtje te zetten zodat wij u een passend advies kunnen geven voor in uw tuin of juist buiten bij uw eigen horecagelegenheid.

Metalen tuinstoelen in alle kleuren van de regenboog

Bij Fraai Buiten kunt u terecht voor metalen tuinstoelen in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de vrolijkgekleurde Fermob monceu stoel voor € 118,-. Door de speciale poedercoating is deze stoel erg geschikt voor in uw tuin. Handig om te weten: u kunt zes van deze stoelen op elkaar stapelen. Dat bespaart mooi ruimte voor in uw tuin, en kunt u ze in de winter ook nog eens gemakkelijk opbergen! U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de Fermob 1900 stoel die een stukje romantiek in uw tuin brengt door de sierlijke vormen en details ter waarde van € 197,-. Zo’n typisch Frans stoeltje met een hartvormige rugleuning. 

Bestel metalen tuinstoelen bij Fraai Buiten

Heeft u geen tijd om metalen tuinstoelen in onze winkel te kopen? Dan kunt u ervoor kiezen om online een bestelling te plaatsen. Dit doet u gelukkig in een veilige betaalomgeving door onder andere het ‘Thuiswinkel Waarborg’. Op alle metalen tuinstoelen geven wij standaard twee jaar garantie. Wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Dan kunt u een telefoontje plegen op het telefoonnummer 050-2806625 of een e-mailtje sturen naar het mailadres info@fraai-buiten.nl