KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Kunststof

   Wilt u een kunststof tuintafel kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment! Het voordeel van een kunststof tuintafel los van ons assortiment is wel dat kunststof een goedkope materiaalsoort is en daarnaast ook nog eens heel duurzaam is. In Nederland is het wel zo handig om tuinmeubels  te hebben die goed bestand zijn tegen de slechte weersomstan Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   3 Producten

   Wilt u een kunststof tuintafel kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment! Het voordeel van een kunststof tuintafel los van ons assortiment is wel dat kunststof een goedkope materiaalsoort is en daarnaast ook nog eens heel duurzaam is. In Nederland is het wel zo handig om tuinmeubels  te hebben die goed bestand zijn tegen de slechte weersomstandigheden die hier nogal regelmatig voorkomen. Met een kunststof tuintafel hoeft u zich geen zorgen te maken over de weersomstandigheden. Over het algemeen kunt u de inrichting van uw tuin ook gemakkelijk veranderen met een kunststof tuintafel, omdat het materiaal erg licht is.

   Een kunststof tuintafel naar keuze

   Weet u niet zo goed naar wat voor kunststof tuintafel u op zoek bent? Dan kunt u in ons assortiment onder andere kiezen voor een rechthoekige kunststof tuintafel. De NardiRio uitschuifbare tuintafel is zo'n tafel vanaf € 871,-. Met deze tafel bent u er in ieder geval zeker van dat u genoeg ruimte heeft om met het hele gezin in de zomer lekker te kunnen genieten onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke barbecue. U kunt deze tafel mooi aanvullen met kunststof tuinstoelen. Kies bijvoorbeeld voor de passende NardiNet armstoel voor €109,- of de Trill tuinstoel vanaf € 90,-.

   Gratis verzending 

   Elke kunststof tuintafel sturen wij gratis naar u op! Daarnaast is er sprake van uitstekende garantie. Wilt u toch graag nog wat meer informatie over een van onze producten of onze service? Dan kunt u ons bellen op het telefoonnummer 050-2806625 of mailen op het e-mailadres [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder!