KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Fermob tafel

   Wat is er fijner dan op een prachtige zomerdag gezellig met een groep vrienden of familie dineren in de tuin aan een Fermob tafel. Fermob is een Frans merk dat Wordt gekenmerkt door uitstraling, kwaliteit en comfort. De tafels hebben een Franse romantische stijl en zijn gemaakt van aluminium. Het materiaal aluminium is erg geschikt voor het Nederla Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   2 Producten

   Wat is er fijner dan op een prachtige zomerdag gezellig met een groep vrienden of familie dineren in de tuin aan een Fermob tafel. Fermob is een Frans merk dat Wordt gekenmerkt door uitstraling, kwaliteit en comfort. De tafels hebben een Franse romantische stijl en zijn gemaakt van aluminium. Het materiaal aluminium is erg geschikt voor het Nederlandse klimaat. De Fermob tafel heeft in Nederland namelijk veel te verduren qua regen en wind. Aluminium heeft geen last van het oxidatieproces waardoor er niet alleen geen roestvorming ontstaat, maar er ook geen verkleuringen optreden. Zo blijft uw Fermob tafel er zo goed als nieuw uitzien. Op zoek naar een mooie tuinbank? Bekijk dan de Fermob tuinbank!

   Fermob Luxembourg tafel

   Fermob is erg bekend van de stoelen uit het stadspark Jardin du Luxembourg in Parijs, maar deze serie heeft ook tafels. De Fermob Luxembourg tafel hebben we in verschillende maten en kleuren. Als u deze zomer gezellig met de familie wilt barbecueën kan dat aan een Fermob tuintafel. De tafel is ook erg leuk om te combineren met de Fermob stoelen! Wilt u de Fermob meubelen met uw eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren. Onze medewerkers staan daar voor u klaar en kunnen advies op maat geven als daar behoefte aan heeft. U mag ook altijd bellen of mailen als u vragen heeft!