Materiaal

Type

Merk

Staande parasol

Wilt u graag een staande parasol om uzelf goed te beschermen tegen de zon wanneer u in de tuin zit? Kijk dan naar het ruime assortiment van Fraai Buiten! U heeft alleen de keuze uit het merk Solero, maar gelukkig hebben wij genoeg keuze voor u binnen dit merk. Een staande parasol van Solero maakt uw terras of tuin hoe dan ook bijzonder. De staande parasol is niet alleen te verkrijgen in diverse kleuren, maar ook in verschillende materialen en afmetingen. Een staande parasol tot twee meter is bijvoorbeeld prima voor op uw dakterras of uw balkon, terwijl een grote staande parasol tot vijf meter uitermate geschikt is voor een horecaterras.

Staande parasol met uitstekende garantie

Het maakt niet uit welke staande parasol u bestelt, want u heeft hoe dan ook twee jaar garantie. Wilt u graag een kleurrijke parasol? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Solero parsols sublimo rood ter waarde van € 199,-. Of juist de Solero parasols teatro groen van € 149,-. Wij hebben ook genoeg keuze voor u uit strakke neutrale kleuren zoals zwart en antraciet. U kunt bijvoorbeeld denken aan de Solero parasols patio zwart van € 365,- of de Solero parasols patio antraciet ter waarde van € 365,-. U kunt hoe dan ook een staande parasol vinden bij Fraai Buiten met uitstekende garantie. Wel zo fijn, want een staande parasol is niet zomaar een uitgave.

14 dagen bedenktijd voor uw staande parasol

Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer uw staande parasol is afgeleverd, u enige twijfel heeft en misschien toch een andere parasol wilt of hem alleen wilt terugsturen. Gelukkig hanteren we bij Fraai Buiten veertien dagen retourrecht waardoor u er nog eens rustig over na kunt denken. Wat wel zo fijn is, is dat u uw bestelling kosteloos kunt terugsturen. Hiervoor moet u overigens wel een afspraak maken met ons zodat wij het pakket bij u kunnen ophalen. U kunt met ons contact opnemen via het telefoonnummer 050-2806625.