KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Fermob tuinstoelen

   Wilt u aan een mooie tuintafel zitten in de zonnestralen in één van de Fermob tuinstoelen en genieten van de zomer? Het kan met Fraai Buiten. Het Franse merk Fermob is bekend van de parkstoelen uit het Parijse stadspark Jardin du Luxembourg. De stoelen zijn ook naar het park vernoemd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En wist u dat Fermob Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   10 Producten

   Wilt u aan een mooie tuintafel zitten in de zonnestralen in één van de Fermob tuinstoelen en genieten van de zomer? Het kan met Fraai Buiten. Het Franse merk Fermob is bekend van de parkstoelen uit het Parijse stadspark Jardin du Luxembourg. De stoelen zijn ook naar het park vernoemd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En wist u dat Fermob de uitvinder is van de Bistro stoel? Deze ziet u ook in verscheidene kleuren terug in ons ruime assortiment. De tuinmeubelen van Fermob kenmerken zich door de Franse romantische stijl en het materiaal is van staal en aluminium. Daarnaast hebben alle stoelen een UV bestendige poedercoating gekregen waardoor ze bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. De kleur vervaagt niet en u kunt er jarenlang plezier van hebben. Geniet van de warme zonnestralen die op uw huid schijnen met een koud drankje in de hand en neem plaats op één van de Fermob tuinstoelen van Fraai Buiten!

   Fermob tuinstoel

   Bent u op zoek naar design tuinmeubelen van hoge kwaliteit? Dan is een Fermob tuinstoel iets voor u! De stoelen zijn goed  te combineren met een Fermob tuintafel. Deze is ook gemaakt van aluminium met een UV bestendige poedercoating. Door ons ruime assortiment aan kleuren passen de tuintafels in elke tuin! Ook leuk is de Fermob tuinbank! Wilt u de Fermob tuinstoel met eigen ogen ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Groningen! Onze medewerkers staan voor u klaar om u advies op maat te geven. Daarnaast kunt u ook een afspraak met onze tuinarchitect bij zijn ontwerp studio. Hij ontwerpt prachtige tuinen en terrassen voor mensen die iets bijzonders willen. Design tuinmeubelen, waaronder de Fermob tuinstoel, zijn meubelen waar u jarenlang plezier van hebt door de hoge kwaliteit.