KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Tuinmeubelen Groningen

   Voor tuinmeubelen in Groningen bent u bij Fraai Buiten aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot aanbod aan tuinmeubelen van bijna alle bekende merken zoals Fermob, Houe, Weltevree en 4 Seasons Outdoor. In onze (nieuwe) grote showroom van bijna 500m2, gevestigd aan het Hoendiep 97D hebben wij een groot deel van de tuinmeubel collectie staan, zodat u alle sets kunt bewonderen en uitproberen. Wij hebben veel tuintafels, tuinstoelen en parasols staan die u kunt aanraken en uitproberen. Als u even niet weet hoe u uw terras of tuin moet inrichten, dan is er altijd iemand aanwezig om u daarbij te ondersteunen en te adviseren. Ook onze tuinarchitect denkt graag met u mee!

   Tuinmeubelen Groningen

   Tuinmeubelen inspiratie in Groningen

   Vanuit een eenvoudig te bereiken plek op het Woonboulevard Hoendiep met gratis parkeergelegenheid voor de deur kunt u onze showroom met tuinmeubelen in Groningen vinden. Online kijken naar tuinmeubelen is leuk en eenvoudig, maar u wilt deze natuurlijk ook graag in het echt kunnen bekijken. U bent natuurlijk van harte welkom om de tuinmeubelen in Groningen in het echt uit te proberen! Zin in een goed kop koffie? Aan onze bar serveren wij u een fijne espresso of cappuccino terwijl u kijkt naar uw favoriete product. Wij geloven dat u in alle vrijblijvendheid moet kunnen binnenlopen, zonder enige verplichting

   Tuinmeubelen advies in Groningen

   In onze winkel in Groningen kunt u niet alleen terecht tuinmeubelen, maar ook voor een gedegen plan voor uw tuin. Kasper Klap (tuinarchitect) werkt dagelijks in onze showroom en maakt graag van uw tuin een droomplek. Een tuinontwerp laten maken door Kasper heeft zo zijn voordelen:

   - Samen tot een ideaal plan
   - Kennis en expertise (belangrijk bij nieuwbouw)
   - Werken vanuit een plan
   - Alle zorgen uit handen

   Bent u met uw tuin bezig of aan zich aan het oriënteren op de aanschaf van mooie buitenmeubelen? bent u net verhuisd en wilt u met de tuin aan de slag? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kasper. Houdt u er wel rekening mee dat u voor een goed plan even geduld moet hebben. Als u in het voorjaar al wilt genieten van uw nieuwe tuin, moet u op tijd beginnen met het maken van plannen!

   Kunnen wij iets voor u doen? Dan komen wij graag met u in contact!


   Fraai Buiten
   Hoendiep 97D
   9718 TE Groningen
   T. 050 - 280 66 25
   E. [email protected]

   Wij zitten op het meubelboulevard Hoendiep, direct naast Swiss Sense. De enige met een uniek assortiment aan tuinmeubelen in Groningen!