KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Tuinmeubelen Groningen

   Voor tuinmeubelen in Groningen bent u bij Fraai Buiten aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot aanbod aan tuinmeubelen van bijna alle bekende merken zoals Fermob, Houe, Weltevree en 4 Seasons Outdoor. In onze (nieuwe) grote showroom van bijna 500m2, gevestigd aan het Hoendiep 97D hebben wij een groot deel van de tuinmeubel collectie staan, zodat u alle sets kunt bewonderen en uitproberen. Wij hebben veel tuintafels, tuinstoelen en parasols staan die u kunt aanraken en uitproberen. Als u even niet weet hoe u uw terras of tuin moet inrichten, dan is er altijd iemand aanwezig om u daarbij te ondersteunen en te adviseren. Ook onze tuinarchitect denkt graag met u mee!

   tuinmeubelen groningen

   Tuinmeubelen inspiratie in Groningen

   Vanuit een eenvoudig te bereiken plek op het Woonboulevard Hoendiep met gratis parkeergelegenheid voor de deur kunt u onze showroom met tuinmeubelen in Groningen vinden. Online kijken naar tuinmeubelen is leuk en eenvoudig, maar u wilt deze natuurlijk ook graag in het echt kunnen bekijken. U bent natuurlijk van harte welkom om de tuinmeubelen in Groningen in het echt uit te proberen! Zin in een goed kop koffie? Aan onze bar serveren wij u een fijne espresso of cappuccino terwijl u kijkt naar uw favoriete product. Wij geloven dat u in alle vrijblijvendheid moet kunnen binnenlopen, zonder enige verplichting

   Onze tuinmeubelen van  topmerken

   Tuinmeubelen advies in Groningen

   Geïnspireerd geraakt en wilt u graag langskomen om veel van onze online collectie ook in het echt te bewonderen? Wij staan van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar in onze grote showroom in Groningen!   Openingstijden showroom Groningen:

   Maandag: gesloten
   Dinsdag: 10:00 - 17:30
   Woensdag: 10:00 - 17:30
   Donderdag: 10:00 - 17:30
   Vrijdag: 10:00 - 17:30
   Zaterdag: 10:00 - 17:00
   Zonderdag: gesloten

   Bijzondere openingstijden:

   Tweede paasdag: 12:00 - 17:00
   Hemelvaart: 12:00 - 17:00
   Tweede pinksterdag: 12:00 - 17:00
   Koningsdag: 12:00 - 17:00

   Kom in contact:

   050 280 66 25 of Stuur een e-mail

    

   Wij zitten op het meubelboulevard Hoendiep, direct naast Swiss Sense. De enige met een uniek assortiment aan tuinmeubelen in Groningen!