KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Fermob stoelen

   In één van de Fermob stoelen kunt u een heerlijke dag genieten van de zon. Fermob is een Frans merk en bekend van de prachtige stoelen uit het stadspark Jardin du Luxembourg in Parijs. De tuinstoelen kenmerken zich door hun uitstraling, kwaliteit en comfort. In het ontwerp ziet u de Franse romantische stijl terug. Alle Fermob stoelen zijn van hog Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   10 Producten

   In één van de Fermob stoelen kunt u een heerlijke dag genieten van de zon. Fermob is een Frans merk en bekend van de prachtige stoelen uit het stadspark Jardin du Luxembourg in Parijs. De tuinstoelen kenmerken zich door hun uitstraling, kwaliteit en comfort. In het ontwerp ziet u de Franse romantische stijl terug. Alle Fermob stoelen zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van staal en aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het bestand is tegen zon en regen en daardoor het hele jaar buiten kan staan. Het assortiment Fermob stoelen bestaat uit vele kleuren en ontwerpen; zo kunt u uw tuin helemaal naar uw eigen stijl samenstellen. Op zoek naar een leuke tuinbank? Bekijk dan de Fermob tuinbank.

   Fermob stoelen Luxembourg

   Een hele bekende serie stoelen zijn de Fermob stoelen Luxembourg. Deze zijn te vinden in alle grote parken in Frankrijk en hebben een echt eigentijdse uitstraling. Ze staan erom bekend dat ze erg comfortabel, duurzaam en vernieuwend zijn. De stoelen zijn stapelbaar, zodat u ze in de winter gemakkelijk binnen kan zetten als dat gewenst is! Met een Fermob tuintafel kunt u uw tuin helemaal afmaken. De stoelen en tafels zijn leuk te combineren door de verschillende kleuren en soorten! Dat wordt deze zomer heerlijk genieten in een van de Fermob stoelen Luxembourg in uw eigen tuin. Vragen? U mag altijd even bellen of mailen!

   Fermob Bistro stoel

   Naast de bekende Luxembourg serie heeft Fermob nog een andere bekende stoel in het assortiment; de Fermob Bistro stoel. U kent ze vast wel, ze staan overal in Frankrijk en zijn makkelijk op te bergen door de opklapbare functie. De Bistro stoel is bedacht en ontworpen door Fermob. Wij hebben vier vrolijke kleuren in ons assortiment van de Fermob Bistro stoel. De stoelen zijn samen ook leuk te combineren! Ze zijn gemaakt van staal, met een speciale UV bestendige poedercoating die ervoor zorgt dat ze niet verkleuren! Als u Fermob met uw eigen ogen wilt ervaren kunt u altijd langskomen in onze showroom. Daar staan onze medewerkers voor u klaar voor vragen en voor advies op maat als u daar behoefte aan heeft.