KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Teak tuintafel

   Bent u op zoek naar een teak tuintafel? Neem dan een kijkje in de shop van Fraai Buiten. Het voordeel van een teak tuintafel is toch wel dat deze door het natuurlijke oliegehalte eigenlijk nagenoeg geen onderhoud nodig heeft.  Dat scheelt u toch weer tijd! Een teak tuintafel kan goed tegen alle soorten weersomstandigheden wat wel zo handig is in e Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   26 Producten

   Uitgelichte merken voor Teak tuintafel

    Bent u op zoek naar een teak tuintafel? Neem dan een kijkje in de shop van Fraai Buiten. Het voordeel van een teak tuintafel is toch wel dat deze door het natuurlijke oliegehalte eigenlijk nagenoeg geen onderhoud nodig heeft.  Dat scheelt u toch weer tijd! Een teak tuintafel kan goed tegen alle soorten weersomstandigheden wat wel zo handig is in een land als Nederland. Daarbij komt dat de kans op rottingsverschijnselen klein is bij deze tafel.  Dit klinkt toch wel als een multifunctionele handige tuintafel die u eigenlijk het gehele jaar door kunt gebruiken.

    Een teak tuintafel naar keuze

    Kies bij Fraai Buiten een teak tuintafel uit die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Wilt u graag meer advies in de vormgeving van uw tuin in combinatie met een teak tuintafel? Dan bent u bij onze medewerkers aan het juiste adres die u graag voorzien van het beste advies op gebied van tuinmeubelen. 

    Uitgebreide garantie op een teak tuintafel

    Een teak tuintafel koopt u bij Fraai buiten met een uitstekende garantie. Indien deze tafel op voorraad is, dan kunt u binnen één tot vijf werkdagen al genieten van uw bestelling. Het is mooi meegenomen dat er al vanaf € 50- gratis wordt verzonden en dus ook eigenlijk automatisch bij al onze grote tuinmeubels. .