KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ontwerp voor je tuin

   Uniek tuinontwerp laten maken

   Een tuinontwerp laten maken begint altijd met een kennismaking gesprek. Hierin wordt gekeken naar de wensen en eisen van de klant. In dit eerste oriënterend gesprek worden de ideeën doorgenomen en bekijken wij de mogelijkheden die voor u interessant kunnen zijn. Een kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend. Mocht u met ons willen gaan werken, dan starten wij na dit gesprek met het opstellen van het tuinontwerp. 

   In deze fase komen meerdere ideeën voor uw droomtuin naar voren. In een tussentijds gesprek worden de ontwerpen weer besproken en gekeken naar het tuinontwerp wat het beste bij u past. Na de keuze voor het passende ontwerp, wordt verder gewerkt aan het plan. Een ontwerp kan verder uitgewerkt worden met een beplanting-en verlichtingsplan.

   Tuinontwerp dat bij u past

   Wij vinden dat een tuinontwerp zich kenmerkt door een krachtige, eenvoudige basis waarin juist de toegevoegde elementen voor spanning en sfeer zorgen. De tuinen ademen rust, ruimte en vanzelfsprekendheid uit. Hierbij maakt het niet uit of het een modern, klassiek of juist natuurlijk tuinontwerp betreft.

   U wordt begeleid in het gehele proces van tuinontwerp tot en met de aanleg. Ook adviseren wij u graag bij de keuze van beplanting, tuinverlichting, passende tuinmeubelen en sfeervolle accessoires.

   Kunnen wij u helpen met een tuinontwerp? Kom langs in de studio van Fraai Buiten! U bent van harte welkom.

   Stappenplan bij een ontwerp

   • Oriënterend gesprek in vrijblijvende setting
   • Schetsontwerp en presentatie
   • Definitief tuinontwerp
   • Beplantingsplan (optioneel)
   • Verlichtingsplan (optioneel)
   tuinontwerp
    
   terrasontwerp

   Aankleding van het terras

   Het buitenleven wordt voor velen steeds belangrijker. Het terras is eigenlijk een verlengstuk geworden van de woonkamer. Tegenwoordig wordt er steeds meer waarde gehecht aan een comfortabele en stijlvol aangekleed terras. Bij de inrichting van een terras heeft iedereen een eigen voorkeur voor stijl en is het sterk onderhevig aan trends. Wij brengen graag uw ideeën tot leven. Samen met onze tuinarchitect proberen wij altijd een creatief, eigenzinnig en verrassend geheel te maken. Wij maken voor klanten complete concepten en ontwerpen.

   Een concept heeft iedereen snel in gedachten. Het daadwerkelijk tekenen en uitdenken is vaak een stuk moeilijker. Welke materialen, afmetingen, verhoudingen en kleuren moeten er bijvoorbeeld gekozen worden? Bij een compleet nieuwe inrichting van uw terras met onze terrasmeubelen is het vaak gewenst een ontwerp te maken met een visualisatie zodat u direct een goed beeld heeft hoe het één en ander er uit komt te zien.

    
   tuinontwerp
    

   Om teleurstelling te voorkomen kunt u het best een afspraak maken. Maak een afspraak

   Maak een afspraak