KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Onderhoud aluminium meubels

    

   Aluminium is een uitstekend materiaal voor gebruik buitenshuis. Het is een product wat weinig aandacht nodig heeft en zeer duurzaam is. Aluminium tuinmeubelen zijn onderhoudsarm maar niet onderhoudsvrij. Dit betekent dat aluminium meubels periodiek een schoonmaakbeurt nodig hebben om de levensduur te verlengen.

   Al onze aluminium tuinmeubelen zijn voorzien van een professionele elektrolytische poedercoating en zijn daardoor goed beschermd tegen de weersinvloeden.

   Schoonmaken aluminium

   Aluminium is zeer goed te reinigen met een zachte borstel en groene zeep. Dit milde reinigingsmiddel zorgt er ook voor dat het meubel wordt ontvet en vuil minder snel hecht. Hierdoor wordt de schoonmaak jaarlijks een eenvoudige opgave.

   Vermijd scherpe voorwerpen, agressieve reinigingsmiddelen of hogedrukreiniging omdat dit de aangebrachte poedercoating kan beschadigen.

   Aluminium tuinmeubelen kunnen zonder problemen het gehele jaar door buiten blijven staan. Wilt u de lange levensduur verlengen? Dan kunt u er ook voor kiezen de meubels in de winter binnen op te slaan. Als u de tuinmeubelen buiten laat staan in de winter is het aan te raden om het materiaal niet af te dekken. Hierdoor kunnen afdrukken of vlekken ontstaan die zeer moeilijk te verwijderen zijn.