KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Houe schommelstoel

   Het Deense merk Houe maakt bijzondere meubelen, zo ook de Houe schommelstoel. Deze stoel is ideaal om in de zomer een dag te gaan luieren in de zon. Bij Houe staat producten ontwerpen met een moderne insteek tegen betaalbare prijzen centraal. De producten worden vormgegeven door designers als Henk Pedersen en Jesper K Thomsen. De schommelstoel cre� Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   2 Producten

   Het Deense merk Houe maakt bijzondere meubelen, zo ook de Houe schommelstoel. Deze stoel is ideaal om in de zomer een dag te gaan luieren in de zon. Bij Houe staat producten ontwerpen met een moderne insteek tegen betaalbare prijzen centraal. De producten worden vormgegeven door designers als Henk Pedersen en Jesper K Thomsen. De schommelstoel creëert een ultieme loungetuin. Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment, allemaal gemaakt van staal met een poedercoating. De poedercoating zorgt ervoor dat de stoel bestand is tegen verschillende weersinvloeden en dat de stoel mooi blijft. De Houe schommelstoel is leuk te combineren met een Houe tuintafel.

   Houe Click schommelstoel

   Een bekend ontwerp van Houe is de Houe Click schommelstoel. Deze leuke stoel heeft gekleurde lamellen die op het frame zijn te “klikken”. Door het kliksysteem zijn bijzondere combinaties mogelijk. Wanneer u uw tuin gaat veranderen van ontwerp, hoeft u alleen maar de lamellen te veranderen. Met de Houe Click schommelstoel heeft u jarenlang plezier! Als u de lamellen gelijk al in een andere kleur wilt, bestellen wij die gerust voor u. In ons assortiment van Houe tuinstoelen beschikken wij ook over Houe Click tuinstoelen in verschillende kleuren, deze zijn leuk om te combineren met de Houe Click schommelstoel!  

   Houe schommelstoel kopen

   U kunt bij ons via de winkel of website de Houe schommelstoel kopen. Via de website kunt u de stoel bestellen, wij leveren snel bij u thuis. U kunt ook langskomen in onze sfeervolle winkel waar u de tuinmeubelen van Houe met eigen ogen kunt bekijken. Onze medewerkers staan in onze winkel voor u klaar om advies op maat te geven. Onze winkel is sfeervol ingericht zodat u voldoende inspiratie kunt opdoen voor u tuin. Komt u er toch niet helemaal uit over het ontwerp? Dan kunt u bij onze Tuinarchitect Fraai Buiten terecht. Deze beschikt over een ontwerpstudio en ontwerpt bijzondere tuininrichtingen. Een Houe schommelstoel kopen doet u bij Fraai Buiten.