KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Tuinmeubel winkel Groningen

   Bij Fraai Buiten aan het Hoendiep 97D kunt u terecht voor een grote collectie design tuinmeubelen. In onze grote tuinmeubel winkel in Groningen hebben wij een grote collectie unieke producten van de grote merken, zoals Fermob, Houe, 4 Seasons Outdoor en Weltevree! Wij hebben voor u een zorgvuldig samengestelde collectie aan leuke, vernieuwende en bijzondere terrasproducten samengesteld. Buiten bijzonder maken is onze passie. Probeer tuinstoelen uit of kijk of die tuintafel er in het echt ook net zo mooi uitziet als op de foto. Naast tuinmeubelen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de mooiste parasols en zelfs een terrasoverkapping!

   Beste advies voor tuinmeubels!

   In onze tuinmeubel winkel in Groningen kunt u natuurlijk een groot deel van onze collectie bekijken en uitproberen en als u even niet meer weet waar u moet beginnen, dan helpen wij u natuurlijk graag! Wij zijn namelijk ook een ontwerpstudio. Samen met onze tuinarchitect kijken wij dan naar uw tuin en kunnen eventueel voor u een tuinontwerp op maat maken. Wij werken voor mensen die iets bijzonders willen en voor tuinen en terrassen die iets bijzonders verdienen. Wij maken ontwerpen voor tuin en terras voor zowel particulieren als voor de horeca.

   Tuinmeubel winkel in Groningen Bezoeken?

   Wilt u onze tuinmeubel winkel in Groningen bezoeken? LET OP: Gebruikt u de navigatie van uw auto? Voer dan als adres in: Hoendiep 99. Zo kunt u ons het beste vinden. Wij zitten direct naast Swiss Sense. Wij zien u graag in onze tuinmeubel winkel in Groningen.