Materiaal

Merk

Buitenkleed

Wilt u op een heerlijke zomerse dag lekker buiten van de zon genieten? Dit doet u op een prachtig buitenkleed van Brita Sweden! Dit vrolijke buitenkleed kunt u gemakkelijk meenemen wanneer u bijvoorbeeld naar het park gaat. Het kleed is namelijk licht en gemakkelijk opvouwbaar. Op uw bestemming spreidt u uw prachtige buitenkleed gemakkelijk in het gras. U kunt zo heerlijk in het gras liggen en van de eerste zonnestralen genieten. Niets staat een gezellig picknick in het park nog in de weg!

Buitenkleden

Wilt u uw terras meer sfeer geven? Met de prachtige buitenkleden van Brita Sweden maakt u uw terras helemaal af. Met deze vrolijke buitenkleden creëert u een echt huiskamergevoel in uw tuin. De kleden van Brita Sweden zijn uitermate geschikt om buiten te gebruiken, want ze zijn gemaakt van een combinatie van plastic en polyester. De buitenkleden kunnen ook binnen gebruikt worden. Dankzij een speciale weeftechniek hebben de kleden een hoogwaardige uitstraling en voelen ze heerlijk zacht aan.

Buitenkleden met waterafstotende onderkant

Ook wanneer het gras nog een beetje vochtig is kunt u al heerlijk buiten zitten. Brita Sweden is namelijk een buitenkleed met waterafstotende onderkant. Hierdoor hoeft u zich niet meer tegen te laten houden door een vochtige ondergrond, maar kunt u heerlijk vertoeven op uw prachtige buitenkleed. Wilt u nog meer informatie over het buitenkleed met waterafstotende onderkant? Neemt u dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Hier kunt u ook terecht voor een persoonlijk advies voor uw tuin.