KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Cosi Fires Vuurtafel

   Een vuurtafel kopen doet u bij Fraai Buiten. Wij hebben een grote collectie unieke vuurtafels en tafelhaarden van het merk Cosi Fires. Allemaal van hoge kwaliteit en snel geleverd. Toon meer

   Soort

   Prijs

   -
   3 Producten

   Het Nederlandse merk Cosi Fires is bekend van de Cosi Fires vuurtafel. Er zijn veel verschillende soorten. Zo kiest u voor een draagbare tafelhaard die u op uw eigen tafel plaatst. Maar ook hebben we dividers, bartafels, een gashaard, pilaren, kleine tafelhaarden en verschillende vuurtafels.

   Vuurtafel Cosi Fires


   Het bekendste product van Cosi Fires is de Cosi Vuurtafel, ook wel Cosiloft genoemd. Deze tafels ziet u bij veel horeca gelegenheden staan, omdat dit naast enorm veel sfeer ook daadwerkelijk warmte brengt. Hiermee zit u, ook op koelere dagen en avonden, comfortabel buiten. De tafelhaarden zijn echter niet alleen geschikt voor horeca. Ook u kunt genieten van deze prachtige tafels in uw tuin. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.

   Cosi Tafelhaarden


   Naast de bekende Cosi Vuurtafel hebben we ook diverse kleinere tafelhaarden. Een losse haard die u op uw eigen tafel zet en die wel de sfeer heeft van de Cosi Fires Vuurtafel, maar ook diverse draagbare tafelhaarden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en formaten.

   Eyecatchers
   De Cosi Fires Vuurtafel is een echte erecatcher, maar hiervan hebben we meer in onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan de divider die gemaakt is van RVS, warm teak en glas. Maar ook de pilaren in verschillende uitvoeringen zijn heuse eyecatchers. Ook de bartafel en gashaard springen echt in het oog in uw tuin.