KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Heatsail terrasverwarming

   Bekijk de Heatsail dome design verwarming uit Belgie. De Dome is een lamp en heater in één oogstrelend product en van uitzonderlijke kwaliteit Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product

   Heatsail ontwikkelde de Dome als hét antwoord op traditionele terrasverwarmers op gas. Geen gedoe meer met aansluitingen en ontstekingen, nog los van het vaak niet bepaald fraaie design. Met de Heatsail Dome kiest u voor een prachtige designlamp voor in de tuin, voorzien van een verwarmingselement dat u met een druk op de knop in kunt schakelen.

   Te mooi om waar te zijn? U kunt de Heatsail Dome eenvoudig online kopen. We zorgen er zowel online als bij ons in de fysieke winkel voor dat u de Dome kunt bestellen. Dat betekent designverlichting in de tuin, waarmee u er tegelijkertijd voor zorgt dat het langer lekker warm blijft. Al vroeg in het seizoen genieten van de fijne buitenlucht in de tuin of laat in het seizoen nog genieten van extra zwoele avonden.

   Designverlichting met verwarmingselement

   De Heatsail Dome combineert designverlichting met een verwarmingselement, te bedienen met een eenvoudige druk op de knop. U schakelt op die manier het licht aan en uit, net als het verwarmingselement. De onzichtbare ver-infraroodstralen zorgen voor een fijne verwarming, vergelijkbaar met het tintelende gevoel van zonnestralen op de huid.

   Heatsail is een Belgische onderneming die zich al jaren inzet voor mooie designverlichting met de mogelijkheid tot verwarmen. Dat betekent dat u kunt rekenen op de kennis en kunde van de specialist, die ervoor zorgt dat u optimaal kunt genieten van de momenten in de tuin. De Dome is bewust op een tijdloze wijze vormgegeven, waardoor u daar zonder problemen jaren gebruik van kunt maken. Heatsail maakt gebruik van onderhoudsvrije producten, zodat u daar zelfs in de tuin met het Nederlandse klimaat geen omkijken naar heeft.

   In alle RAL-kleuren en met afstandsbediening

   De Heatsail Dome is verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van kleuren zoals zwart en wit, net als een onbeperkt aantal alternatieven. Op die manier sluit de lamp altijd goed aan bij de rest van het ontwerp van de tuin. Voorkom dat de designlamp en terrasverwarmer teveel aandacht opeist. Het is de rest van de tuin die de aandacht krijgt, terwijl de Dome ervoor zorgt dat u kunt rekenen op de combinatie van verlichting en verwarming.

   Uiteraard wordt de Heatsail Dome geleverd met een handige afstandsbediening. U kunt de verlichting en verwarming inschakelen met een druk op de knop. Bovendien kunt u op die manier de temperatuur bepalen, zodat u er heel de lente, zomer en herfst warmpjes bij zal zitten.

   Heatsail Dome kopen

   Een Heatsail Dome kopen of benieuwd naar meer informatie over dit mooie Belgische product? Neem contact (https://www.fraai-buiten.nl/service/) met ons op of kom naar de winkel. We laten u daar graag zien hoe de Dome werkt en u kunt die zelfs komen ervaren. Ontdek zelf hoe verlichting ook voor de verwarring kan zorgen, zodat u met de Heatsail Dome (https://www.fraai-buiten.nl/merken/heatsail/) optimaal van uw tuin kunt genieten.