KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Houe tuintafel

   Wanneer het lekker weer is, is niks fijner dan samen met een groep vrienden of familie te dineren in de tuin. Met een Houe tuintafel gebeurt dit ook in stijl! Het Deense merk produceert kwaliteitsproducten met een prachtige vormgeving. De tuintafels zijn behandeld met een speciale poedercoating of bamboe-olie zodat deze geschikt zijn voor in de tui Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   3 Producten

   Wanneer het lekker weer is, is niks fijner dan samen met een groep vrienden of familie te dineren in de tuin. Met een Houe tuintafel gebeurt dit ook in stijl! Het Deense merk produceert kwaliteitsproducten met een prachtige vormgeving. De tuintafels zijn behandeld met een speciale poedercoating of bamboe-olie zodat deze geschikt zijn voor in de tuin en u er lang plezier van kunt hebben. In ons ruime aanbod vindt u de Houe Eyelet bijzettafel. Deze Houe tuintafel heeft een diameter van 80 of 45 cm en door de doorvoer in het midden blijft er geen water in staan. De bijzettafels zijn in verschillende kleuren in ons assortiment te vinden en goed met elkaar te combineren! Wilt u toch liever een rechthoekige tuintafel? Dan bent u ook bij Fraai Buiten aan het juiste adres. Neem de Houe sketch of Sparewood tuintafels. Deze hebben een bamboeblad en zijn erg geschikt om met een grote groep vrienden aan te tafelen. Leuk bij de Houe tuintafel zijn de Houe tuinstoelen van Fraai Buiten!

   Houe tuintafel kopen

   U kunt in onze webwinkel eenvoudig een Houe tuintafel kopen. Wilt u rustig de meubelen bekijken en de sfeer proeven die de tafels met zich mee brengen? Dan nodigen wij u uit in onze showroom in Groningen! Onze gespecialiseerde medewerkers staan daar voor u klaar voor vragen over onze design tuinmeubelen. Naast onze showroom bevindt zich een ontwerpstudio waar een Fraai Buiten Tuinarchitect aan het werk is en u kan helpen met het ontwerp van uw tuin of terras. Onze architect ontwerpt bijzondere en stijlvolle tuinen en terrassen en geeft advies op maat. De Houe tuinmeubelen zijn ook leuk te combineren met een Houe schommelstoel, waar u heerlijk in kunt luieren na een lange dag. Een Houe tuintafel kopen doet u bij Fraai Buiten!