KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Zweefparasol

   Met een zweefparasol van 4 Seasons creëert u een mooie en aangename plek in uw tuin. De UV bestendige doeken garanderen een kleurbehoud. Toon meer

   Type

   Materiaal

   Prijs

   -
   6 Producten

   Een zweefparasol is tegenwoordig erg populair vanwege het feit dat er geen mast meer in het midden zit. Dat is nog eens handig, want zo heeft u meer ruimte voor bijvoorbeeld uw tuintafel of uw tuinstoelen. U kunt een zweefparasol volledig naar eigen wens uitkiezen aangezien de Solero zweefparasols bij Fraai Buiten in verschillende afmetingen geleverd worden en in diverse kleuren verkrijgbaar zijn. Wij willen u wel graag een tip meegeven en dat is dat u er wel voor zorgt dat u een goede parasolvoet heeft voor bij uw zweefparasol. Dit is namelijk wel erg belangrijk, omdat een zweefparasol overhelt. U kunt ervoor kiezen om de parasol te verankeren of in een zware tegelvoet te zetten.

   Door het slim ontworpen stormdak verlaat de lucht de parasol via het dak waardoor de zweefparasol nooit zal opstijgen. Het voordeel van een 4 Seasons Outdoor parasol is dat deze stevig en duurzaam zijn dankzij de doekspanners en mooie volle doeken van Solefin. Het voordeel is dat deze doeken niet gevoelig zijn voor verkleuring en grotendeels waterdicht zijn. Met een groot scala aan kleuren zit er hoe dan ook wel een kleur bij die aansluit bij uw wensen en behoeften.