Meer informatie over de zonwering van Weinor en de mogelijkheden voor u? Vraag nu de gratis brochure aan!

 

 

 

Showroom in Groningen:

 

Fraai Buiten

Hoendiep 97D1
9718 TE Groningen
T.+31(0)50 280 66 25

 

 

 

 

De juiste zonwering in Groningen zorgt ervoor dat u op de warmste dagen zonder problemen buiten kunt zitten of dat u de inval van UV-straling zoveel mogelijk kunt beperken. Voorkom dat het binnen te warm wordt, de planten uitdrogen of de vloer en meubels verkleuren.

Zorg er met de zonwering voor buiten ondertussen voor dat u voldoende schaduw kunt creëren, om lekker in de tuin te kunnen zitten op het moment dat de zon hoog aan de hemel staat. Waar u de zonwering ook voor nodig heeft, Fraai Buiten is zowel online als in de winkel uw specialist.

 

 

Screens en knikarmschermen

Uiteraard heeft u binnen zonwering de keuze uit een aantal verschillende toepassingen. Gaat het u om het weren van de zon die naar binnen schijnt of wilt u er buiten voor zorgen dat u in de schaduw kunt zitten? Afhankelijk daarvan adviseren we u graag over de oplossingen die er beschikbaar zijn.

 

Om de UV-straling naar binnen toe te beperken kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze screens in Groningen. De screens zorgen er aan de buitenzijde van de ramen voor dat de zonnestralen hier niet zomaar meer doorheen kunnen schijnen. Dit beperkt de UV-straling die door het glas valt en binnen terecht komt. Hierdoor blijft het binnen een stuk koeler, terwijl u buiten desgewenst gewoon in de zon kunt blijven zitten. De screens vormen bovendien interessante zonwering indien u in een appartement woont en het niet is toegestaan om gebruik te maken van een knikarmscherm.

 

Het knikarmscherm in is een andere bekende keuze op het gebied van zonwering. Het grote voordeel hiervan is dat u ook in de tuin een belangrijke mate van schaduw kunt creëren. Dat betekent dat u kunt voorkomen dat het binnen te warm wordt, terwijl u er ook buiten voor zorgt dat u niet in de felle zon hoeft te zitten.

 

 

Zonwering op maat

We zorgen er met de zonwering in Groningen altijd voor dat u gebruik kunt maken van maatwerk. Dat betekent maatwerk voor uw ramen, een type doek dat aansluit bij uw smaak en bediening die het u gemakkelijk maakt er gebruik van te maken. We denken graag met u mee over de toepassing van de verschillende vormen van zonwering in Groningen, zodat u kunt rekenen op een praktische maatwerkoplossing.

 

 

Zonwering in Groningen kopen

Uw zonwering in Groningen kopen bij Fraai Buiten? We hebben online een breed assortiment met de verschillende oplossingen, net als bij ons in de winkel. Neem contact op met specifieke vragen of kom naar onze winkel, dan vertellen we u er graag meer over.