KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Fermob

   Fermob, bekend van de prachtige parkstoelen uit het stadspark Jardin du Luxembourg in Parijs. Wij hebben een grote collectie voor u op voorraad genomen zodat u het snel in huis heeft! Toon meer

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   42 Producten

   Uitgelichte merken voor Fermob

    Het Franse merk Fermob is bekend van de prachtige parkstoelen uit het stadspark Jardin du Luxembourg in Parijs. De opvallende parkstoelen zijn later ook naar dit park vernoemd. De tuinmeubelen van Fermob kenmerken zich door hun uitstraling, kwaliteit en comfort. In de ontwerpen ziet u de romantische Franse stijl terug en wist u dat Fermob de uitvinder is van de Bistro stoel? Deze ziet u dan ook in diverse kleuren terug in het assortiment. Alle tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Daarnaast staat bij het ontwerp comfort hoog in het vaandel. De betoverende ontwerpen voor de tuinmeubelen maakt Fermob in samenwerking met bekende designers.

    Fermob stoelen

    In de Fermob stoelen kunt u op een zomerse dag heerlijk van de zon genieten. Een bekende serie van dit Franse merk is de Luxembourg. Deze zijn te vinden in alle grote parken in Frankrijk en hebben een echte eigentijdse uitstraling. De stoelen staan er om bekend dat ze erg comfortabel, duurzaam en vernieuwend zijn. Dat wordt dus heerlijk genieten in de comfortabele Fermob stoelen! Het assortiment stoelen bestaat uit diverse ontwerpen in vele kleuren, die goed met elkaar te combineren zijn! Hierdoor kunt u uw tuininterieur helemaal naar uw eigen stijl samenstellen met de Fermob stoelen.

    Fermob tuinmeubelen

    Met Fermob tuinmeubelen maakt u uw tuininterieur helemaal compleet. U heeft ruime keuze uit tuintafels en tuinstoelen in diverse kleuren. De Fermob tuinmeubelen zijn perfect met elkaar te combineren. Zo kunt u uw tuin helemaal inrichten naar uw eigen smaak. Wilt u de tuinmeubelen eerst graag in het echt bewonderen? Komt u dan gerust eens langs in onze grote showroom in Groningen. Fermob biedt een gekleurde collectie tuinmeubelen van Franse origine voor de echte designliefhebber. Ook kunt u Fermob prachtig combineren met de ontwerpen van Houe en Brita Sweden.