Materiaal

Soort

Merk

lounge tuinstoel

Niets lekkerder dan heerlijk loungen in een lounge tuinstoel. Toch? Een lounge tuinstoel is een mooie aanvulling op uw set met tuinmeubelen.  Het voordeel is ook dat u op elke loungestoel een uitstekende garantie heeft. Bent u in de gelegenheid om een lounge tuinstoel of meerderen in het echt te bewonderen? Kom dan langs in onze showroom. Deze bevindt zich in Groningen op de Peizerweg 72-C. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en donderdagavond zelfs tot 21:00 uur. Komt u liever op zondag langs? Dat kan ook van 12:00 tot 17:00 uur.

Lounge tuinstoel in verschillende soorten en maten

Kies een lounge tuinstoel die precies aansluit bij uw wensen en behoeften. Neem bijvoorbeeld de heerlijk relaxte Fermob sixties armchair paprika voor € 281,-. In deze loungestoel kunt u heerlijk liggen en genieten van een momentje voor uzelf. Bent u meer van het schommelen? Kies dan voor de Houe click rocking chair voor € 359,-. Deze loungestoel heeft een heerlijke lange rugleuning waardoor u heerlijk kunt liggen en schommelen in uw tuin. Wel zo relaxt! 

Bestel een lounge tuinstoel bij Fraai Buiten

Bij Fraai Buiten bent u er zeker van dat de lounge tuinstoel die u heeft uitgekozen gratis wordt verzonden. Er wordt namelijk gratis verzonden vanaf € 79,-. Wilt u graag wat meer informatie over de lounge tuinstoel, maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel? Stuur ons dan een e-mailtje naar info@fraai-buiten.nl of pleeg een belletje op het telefoonnummer 050-2806625 voor persoonlijk advies op maat. U kunt ervoor kiezen om gratis achteraf te betalen. Kiest u liever voor een andere betaalmethode? Dan heeft u de keuze uit iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/Mister Cash en pinnen voor als u langskomt in de winkel.