Terug

  • Ophalen in onze winkel in Groningen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 14 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!

Tuinontwerp Groningen

Zelfstandig tuinarchitect Kasper Klap is met zijn ontwerpstudio gevestigd in de showroom van Fraai Buiten in Groningen, waar hij voor u aanwezig is als adviseur voor tuinontwerp. Kasper studeerde Tuin- en Landschapsarchitectuur aan de Wageningen Universiteit. Bij Studio Wim Verzantvoort in Naarden werkte hij ruim drie jaar met tuinontwerper Wim Verzantvoort aan uiteenlopende tuinprojecten in binnen- en buitenland.

Uniek tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp laten maken begint altijd met een kennismaking gesprek. Hierin wordt gekeken naar de wensen en eisen van de klant. In dit eerste oriënterend gesprek in de winkel of op locatie, worden de ideeën doorgenomen en bekijken wij de mogelijkheden die voor u interessant kunnen zijn. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en is geheel vrijblijvend. Mocht u met ons willen gaan werken, dan starten wij na dit gesprek met het opstellen van het tuinontwerp. 

In deze fase komen meerdere ideeën voor uw droomtuin naar voren. In een tussentijds gesprek worden de ontwerpen weer besproken en gekeken naar het tuinontwerp wat het beste bij u past. Na de keuze voor het passende ontwerp, wordt verder gewerkt aan het plan. Een ontwerp kan verder uitgewerkt worden met een beplantings- en verlichtingsplan.

Hoe gaan wij te werk bij een ontwerp

- Oriënterend gesprek in vrijblijvende setting
- Schetsontwerp en presentatie
- Definitief tuinontwerp
- Beplantingsplan (optioneel)
- Verlichtingsplan (optioneel)
- Begeleiding naar de tuinaanleg (optioneel)

Tuinontwerp wat bij u past

Een tuinontwerp van Kasper kenmerkt zich door een krachtige, eenvoudige basis waarin juist de toegevoegde elementen voor spanning en sfeer zorgen. De tuinen ademen rust, ruimte en vanzelfsprekendheid uit. Hierbij maakt het niet uit of het een modern, klassiek of juist natuurlijk tuinontwerp betreft.

Kasper begeleidt u in het gehele proces van tuinontwerp tot en met de aanleg. Ook adviseert hij u graag bij de keuze van beplanting, tuinverlichting, passende tuinmeubelen en sfeervolle accessoires.

Kunnen wij u helpen met een tuinontwerp? Kom langs in de studio van Fraai Buiten! U bent van harte welkom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u het beste een afspraak maken. Maak een afspraak

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fraai-Buiten.nl 8,7 / 10 - 132 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »