Corradi terrasoverkapping

 

Meer informatie over de terrasoverkappingen van Corradi en de mogelijkheden voor u? Vraag nu de gratis brochure aan!

 

 

 

Showroom in Groningen:

 

Fraai Buiten

Hoendiep 97D1
9718 TE Groningen
T.+31(0)50 280 66 25

 

Daarom Corradi:

 

✔ 100% waterdichtheidsgarantie
✔ Onzichtbare waterafvoer
✔ Sensoren voor regen en wind
✔ Domotica aansluiting met Somfy
✔ Compleet te personaliseren
✔ Advies op maat

 

Somfy automatisering

 

 

Een terrasoverkapping wordt in Nederland steeds populairder omdat daarmee het buitenseizoen verlengd kan worden. Zo kunt u op een aangename manier genieten van het voor-en najaar. Bij Fraai Buiten vindt u hoogwaardige terrasoverkappingen en pergola's van het Italiaanse merk Corradi. De overkappingen van Corradi worden zelfs voor u speciaal op maat gemaakt zodat het past in iedere buitenruimte.

Daarnaast zijn de terrasoverkappingen uit te breiden met vele extra’s, zoals regensensoren, windschermen, heaters en vlonders.


Corradi Alba


Met Corradi het hele jaar buiten


Ermetika is het door Corradi ontworpen, unieke oprolbare windscherm dat compleet is weggewerkt in de gootbalk. Zo kan er een scherm worden ingesloten dat compleet dicht is, deels doorschijnend of geheel transparant. Het scherm kan bediend worden met een afstandsbediening en werkt geheel automatisch en dankzij een gepatenteerd sluitsysteem, staat het doek altijd goed op spanning. Tevens kan het gemotoriseerde deel van de overkapping aangesloten worden op uw huidige domotica systeem.

 

Naast de oprolbare schermen kan er ook gekozen worden voor glas als afdichting. Met de glazen schuif- en draaisystemen creëert u een minimalistische en eventueel geïsoleerde plek om heerlijk te vertoeven.

 

De volgende toepassingen zijn mogelijk met glas:

 

  • Glazen schuifsysteem
  • Glazen schuif-/draaisysteem
  • Glazen vouwsysteem

 

Bekijk de oplossingen met glas.

 

Ermetika screens


Terrasoverkapping met lamellen dak


Corradi is één van de eerste leveranciers met de beheersing van bedienbare aluminium bladen die gekanteld kunnen worden, ofwel; een overkapping met lamellen dak. Op deze manier kunt u zelf beslissen of u geheel of deels in de schaduw wilt zitten of genieten van de complete lichtinval. Wanneer het dak gesloten is, is de terrasoverkapping geheel waterdicht en wordt het water via een onzichtbaar gootsysteem afgevoerd.Overkapping aan huis of vrijstaand


Corradi is de Italiaanse leverancier van luxe overkappingen vaak gemaakt van aluminium en met verschillende opties voor het dak-systeem. Er wordt in de collectie onderscheid gemaakt in veranda's en overkappingen. De veranda's zijn veelal bedoeld voor wandmontage en hebben waterdicht en uv bestendig, gemotoriseerd vouwdak. De (vrijstaande) overkappingen, ook wel Bioclimatics genoemd, hebben een waterdicht lamellen systeem die geopend en gesloten kunnen worden. Hierdoor ontstaat een prachtig schouwspel van licht en schaduw. Bekijk de verschillende modellen


Met een terrasoverkapping van Corradi zit u elk seizoen, comfortabel buiten!