KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Woensdag 25 Maart 2016

      Weltevree: Dutch design

      Weltevree is een Nederlands productlabel met een echt eigentijdse collectie design producten voor binnen en buiten. Weltevree bestaat uit een club designers met een eigen visie en ambitie om mensen te inspireren. Fraai Buiten is de samenwerking aangegaan en heeft sinds kort een groot deel van de outdoor collectie in de winkel én online.

      Om een indruk te geven van de unieke collectie voor buiten, inspireren wij alvast met een aantal producten:



      De forestry tafel is gemaakt in samenwerking met staatsbosbeheer. De grote tafel is gemaakt van douglas hout. Grote stoere, brede planken kenmerken deze gezellige familie tafel. Via een eenvoudige maar sterkte constructie van corten-staal worden de planken samengebracht.



      Één de meest bekende producten van Weltevree: De outdoor over. Een stoere kachel voor buiten en tevens een pizza oven. Het lijkt een simpele constructie, maar is zeker doordacht. Via een gesloten oven kunnen de lekkerste gerechten worden bereid. Toch liever aan het grillen? Ook dat kan door het dikke RVS rooster in de stookkamer te plaatsen.



      De guidelight! De nieuwste toevoeging aan de collectie. De guidelight is een handige lamp voor buiten en kan gebruikt worden voor op de tafel of als zaklamp. De kop is namelijk draaibaar! Naar beneden gericht, licht de guidelight de kunststof kap uit. Naar voren gericht fungeert het als zaklamp. Weer zo'n uniek item van Weltevree.



      Free as a bird. Een grote boom in de tuin staan? Hang dan deze leuke schommel in de boom en geniet van de omgeving. Soms kan het zo simpel zijn..

      The latest ins and outs and more

      Recente artikelen