KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 14 Maart 2022

   Fraai Buiten 10 jaar!

   Hoe het begon 

   Maandag 19 maart 2012 begint het avontuur van 3 mannen. Ondernemersduo Wouter Hoek en Theo Hoek beginnen samen met tuinontwerper Kasper Klap het bedrijf Fraai & Buiten. Het bedrijf vestigt zich in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg in Groningen. Men kon hier terecht voor alles wat met hun tuin en het buitenleven te maken had. Kasper hielp met de meest prachtige tuinontwerpen en in de winkel en showroom waren tal van tuinartikelen te verkrijgen. Ook begon Fraai & Buiten met het verkopen van het exclusieve Franse merk Fermob, als enige winkel in Noord-Nederland. Hier kwamen in de loop der jaren natuurlijk veel meer merken bij, zoals het Deense designmerk HOUE, het franse Lafuma, het Italiaanse merk Nardi en de Nederlandse merken Weltevree, Cosi Fires en 4 Seasons Outdoor. 

    

   De volgende stap

   Na een aantal jaren besloot Theo zich te richten op andere zaken waardoor Wouter en Kasper met z'n tweeën verder gingen. Ook werd besloten om de naam te wijzigen naar Fraai Buiten en tevens kwam er een andere grote beslissing. Een verhuizing naar een groter pand om zo nog meer te kunnen laten zien. 18 maart 2017 vierden we de grote opening aan ons huidige pand aan het Hoendiep. Een jaar later besloot Kasper om Fraai Buiten te gaan verlaten om zijn grote droom achterna te gaan en te emigreren naar Australië. Op dat moment besloot Laura, de partner van Wouter, om hem te gaan helpen. Samen gingen ze vaak op inkoop en naar beurzen om te zorgen dat de klanten konden kiezen uit de mooiste en beste meubelen. Fraai Buiten richtte zich vanaf 2017 echter niet alleen meer op tuinmeubelen. Ook is er een extra segment toegevoegd aan het bedrijf om zo nog meer mensen te kunnen laten genieten van het buitenleven. Vanaf 2017 richt Fraai Buiten zich ook op aluminium veranda's en zonwering als knikarmschermen, screens en rolluiken. We begonnen met het Duitse merk Weinor en na enkele andere merken te hebben uitgeprobeerd zijn we nu uitermate tevreden over de door ons aangeboden producten van het Nederlandse merk Verano.

    

   Reden voor een feestje

   We zijn er trots op hoe we de afgelopen jaren samen met en dankzij onze klanten zo hebben mogen groeien tot het schitterende bedrijf dat we nu zijn. Daarom vieren we graag 19 maart 2022 ons tienjarig bestaan. Samen met jullie. Onder het genot van een hapje en een drankje ziet u onze nieuwste en meest uitgebreide collectie tot nu toe.

    

   We zien jullie graag dan!

    

   Veste Woonforum    

     

   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen