KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Donderdag 20 Maart 2015

   Tuintrends 2015

   Kleur maakt nog steeds een belangrijk deel uit in de periode van economische tegenwind. Donkere kleuren worden ingeruild voor frisse tinten en felle kleuren.
    

   Nieuwe materialen

   Ook in 2015 zien we kleur als belangrijke trend terugkomen. Leuke gekleurde stoelen in combinatie met een teak houten tafel is echt van nu. Ook wordt er steeds creatiever omgegaan met materialen. In stoelen zien we bijvoorbeeld materialen als ‘gordelbanden’ en ‘textile rope’ terugkomen. Deze verassende combinaties zorgen voor een vernieuwend beeld op het terras.

   Ook met het loungen kan kleur gecombineerd worden. Frisse kleuren buitenkussens in een loungeset of kleur als accent is tegenwoordig helemaal hip.

   pebble beach
    

   Overdaad schaadt: dus houd in gedachte dat teveel kleur een averechts effect kan hebben. Gebruik kleur op de goede manier en houd het elegant.

   Het buitenleven is een op zichzelf staande trend. Buiten genieten met het comfort van binnen wordt steeds belangrijker. Gelukkig is dit vandaag de dag ook heel goed mogelijk. Met de ontwikkeling van weersbestendige kussens, loungebanken en stoelen kan er buiten minstens zo goed genoten worden als binnen. Quickdry foam in kussens zorgt ervoor dat buitenkussens in een mum van tijd weer droog zijn.  Goede materialen verwerkt in loungesets of tuinstoelen zorgen voor een duurzaam karakter.

   houe click

   Ook is kunststof in de vorm van polypropyleen weer terug van weggeweest. Hierbij moet goed gelet worden op het materiaal en de kleurechtheid van het product. Niemand zit er natuurlijk op te wachten dat de leuke gekleurde rode stoel in twee jaar tijd is veranderd in roze...

   Bekijk onze Design tuinmeubelen

    

    

    

   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen