KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Maandag 20 November 2015

   Nieuw: Brita Sweden vloerkleden

   Nieuw in de collectie van Fraai Buiten! De vloerkleden van Brita Sweden. Dit familie bedrijf uit Zweden maakt bijzondere vloerkleden gemaakt van Wol, Hennep en Plastic. De vloerkleden van Brita Sweden hebben unieke typisch Scandinavische patronen om elk interieur of buitenruimte op te vrolijken.

   Brita Sweden buitenkleed van plastic

   De plastic buitenkleden van Brita Sweden vinden wij natuurlijk extra interessant;) Het buitenkleed is gemaakt van plastic in combinatie met polyester en is omkeerbaar! Het unieke aan dit buitenkleed is dat het, ondanks het gebruik van dit materiaal, toch zacht aanvoelt. Dankzij het gebruik van plastic en polyester is dit kleed natuurlijk erg geschikt om buiten te gebruiken. Het kleed verkleurd niet door de zon, is enorm slijtvast en is niet vatbaar voor schimmels. Het is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken met een mild reinigingsmiddel!

   Brita Sweden materiaal

   Nooit meer een saai terras dank Brita Sweden

   Een vraag dat wij veel gesteld krijgen in onze winkel: Hoe kan ik mijn terras leuk aankleden? Dat is natuurlijk te doen met een leuke tuintafel en stoelen, bloempotten en andere tuinaccessoires. Maar waar mensen niet veel over nadenken: een buitenkleed! En misschien ook wel met een goede reden, namelijk omdat dit tot voor kort eigenlijk nooit echt goed mogelijk was. Gelukkig springt Brita Sweden in op deze vraag met een speciaal ontworpen buitenkleed gemaakt van plastic en dan niet een saai en inspiratieloos vloerkleed van matige kwaliteit maar met een buitenkleed in prachtige dessins. De unieke patronen maken de vloerkleden voor buiten uniek. Daarnaast zijn ze van uitstekende kwaliteit!

   Buitenkleed ook voor binnen

   Brita Sweden is ook voor binnen geschikt

   De vloerkleden van Brita Sweden bieden natuurlijk ook een hoop mogelijkheden voor binnen. Bijvoorbeeld op plekken waar het snel vochtig is zoals in de badkamer of in de keuken.. Of misschien in de loungehoek omdat er kleine kinderen veel aan het kliederen zijn en de kleden gemakkelijk schoon te maken zijn.

   Brita sweden in keuken 

   Kortom: Dankzij het gebruik van nieuwe materialen door Brita Sweden is er opeens een hele hoop mogelijk. Niet alleen voor buiten maar ook voor binnen. De unieke patronen maken een ruimte gezellig en compleet. 
    

   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen