KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zondag 14 Februari 2015

   Klaar voor het voorjaar

   Tuin voorjaarsklaar

   Nu we de winter grotendeels achter ons hebben kunnen laten en het voorjaar weer langzaam in zicht komt is het tijd om over leuke dingen na te denken, namelijk: de tuin. Vaak ligt de tuin er na een winterperiode eenzaam en verlaten bij. Tijd om daar verandering in te brengen!
    

   Tuin klaarmaken voor de lente

   Ondanks dat het nog flink kan vriezen in deze periode, kan de tuin toch al klaar worden gemaakt voor de betere tijden door een hoveniersbedrijf. Na een vorstperiode zit er weinig voeding in de grond wat gemakkelijk  aan te vullen is met organische stoffen. Door dit op de juiste manier en op de juiste periode toe te passen, kunt u ervoor zorgen dat u daar het hele voorjaar en zomer profijt van heeft.

   Wat kunt u verder nog doen:

   -          Als het vorstgevaar geweken is kunt u de middelen daartegen gebruikt verwijderen
   -          Bemesting van gazon
   -          Wegknippen van dode takken uit bomen en struiken
   -          Verwijderen van dode bladeren
    

   Terras opknappen

   Hoogstwaarschijnlijk heeft u een groot deel van uw terras weggehaald en veilig opgeborgen. Tijd om dit weer naar buiten te halen. De tuintafel en stoelen krijgen weer een plek op het terras en potten en bakken kunnen voorzichtig aan weer worden ingeplant.

   Kleur op het terras is nog steeds een belangrijke trend. U kunt uw terras aankleden met de nodige leuke accessoires en bij uw teak tafel leuke gekleurde stoelen zetten om uw buitenplek op te fleuren. Omdat het vooral vroeg in het seizoen snel afkoelt, mag een terraskachel natuurlijk ook niet ontbreken.

   terrasontwerp

   Nieuwe tuin

   Als u toe bent aan grotere veranderingen aan uw tuin, is het zorg daar nu over na te denken. Een droomtuin realiseren is niet in één nacht gedaan, zo ook niet het plan voor uw tuin. Om straks te kunnen genieten van een prachtige tuin is het nu tijd om daar over na te denken. Een (gefaseerde) tuinaanleg neemt ook geruime tijd in beslag en u wilt in de beste tijd van het jaar niet in een lege tuin zitten.

   terrasontwerp2


   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen