KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Donderdag 21 December 2014

   Houe rocking chair

   Houe click rocking chair

   De schommelstoel bestaat al sinds jaar en dag, niets bijzonders aan zou je kunnen zeggen. Wel dus! Houe, een nieuw design label uit Denemarken, heeft een hele bijzondere schommelstoel uitgebracht die naar eigen smaak is in te richten.

   Click lamellen

   Voor deze inrichting maakt houe gebruik van kunststof click lamellen, die niet alleen voor de rocking chair, maar ook voor de dining chairs gebruikt kunnen worden. Deze lamellen zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en naar eigen smaak in te richten.

   Inspiratie voor de click-lamellen haalde houe bij Lego vandaan. Er moest een manier komen waarbij je net als met lego kon spelen met de inrichting van de stoelen, waarbij je niet vast zat aan één kleur. Wanneer je zat bent van een kleur kun je deze gewoon vervangen voor een andere set lamellen.

   Wanneer je op een rocking chair van houe gaat zitten, zul je merken dat deze er niet alleen heel bijzonder uitziet, maar ook nog eens erg comfortabel zit.

   Modern design

   De houe collectie heeft een modern uiterlijk, waarbij vaak een mix is gemaakt tussen verschillende materialen. Zo wordt voor de rocking chair gebruik gemaakt van kunststof lamellen, in combinatie met bamboo armleggers en poten.

   Houe is vanaf voorjaar 2015 verkrijgbaar bij Fraai Buiten.

   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen