KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Wouter Hoek - Dinsdag 19 Maart 2015

   Fermob tuinmeubelen: tuindesign in 24 kleuren

   Fermob tuinmeubelen: tuindesign in 24 kleuren

   Zonnestralen onderhouden een warme band met onze buitentijd. Hoe meer zon, hoe vaker wij buiten vertoeven. Het liefst zonnen we natuurlijk in onze eigen tuin of op het balkon. Gezellig met een krantje in de hand op die lekkere tuinstoel tussen de vers gepote planten, met één oog stiekem kijkend naar de tuin van de buren. Ha, die heeft nog werk te verrichten om uw tuin te evenaren.

   2015 is het jaar van de opvallende tuin. Een kleurrijke tuin vol design tuinmeubelen en retro tuinmeubilair, een tuin die eruit springt. Fermob is één van de trendsetters voor deze tuinevolutie.

    Fermob 1900


   Fermob tuinmeubilair

   Fermob combineert retro design, lounge comfort en frisse kleuren. Het resultaat is een groot en divers aanbod aan tuinstoelen en tuintafels. Van hele robuuste en moderne tuinmeubelen tot elegante en sierlijke tuinmeubelen, alle vormen en stijlen komen aan bod. Een van de meeste Fermob series is de Fermob Luxembourg. Fermob Luxembourg staat symbool voor het Franse design in de tuin. Een Parijs tintje voor in de Nederlandse tuin.

   Fermob costa 


   Fermob kleuren

   Het meest bijzondere aan Fermob is het kleurgebruik. De Fermob kleurenkaart van 2015 is een verzameling van warme en intense kleuren en zachte en rustige pasteltinten. Fermob werkt met 24(!) uiteenlopende kleuren. Kleuren als Fjord Blue en Willow Green transformeren elke tuin of elk dakterras moeiteloos in een originele en nieuwe omgeving. Nieuw dit jaar zijn de kleuren Lagoon blue en Anthracite. 2 prachtige toevoegingen aan het al bestaande palet van Fermob.

    Fermob kleuren


   Fermob duurzaamheid

   Vooral qua kwaliteit en duurzaamheid is goed te merken dat Fermob voorop loopt. De producten voelen goed en stevig aan. De Fermob tuinmeubelen worden allemaal ontworpen en gemaakt in Frankrijk door experts en liefhebbers van het vak. De lichtgewicht materialen, voornamelijk aluminium, worden zorgvuldig bewerkt en verwerkt zodat het niet slijt of verkleurd door weersinvloeden, welke dan ook. Door te werken met recyclebaar materiaal wordt bovendien het milieu niet onnodig vervuild.


   Fermob logo


    

   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen