KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Vrijdag 26 November 2015

      Fermob nieuwe collecties 2016

      Het Franse merk Fermob komt elk jaar met een aantal verrassend nieuwe collecties. Zo heeft Fermob voor 2016 weer een aantal leuke nieuwe items toegvoegd. Opmerkelijk is dat er behoorlijk wat tuinaccessoires bij zijn gekomen, zoals leuke kussentjes, dienbladen, Onderzetters en heerlijke dekens voor buiten.

      De nieuwe Fermob items uitgelicht:

      De Fermob croisette serie:

      De croisette is een nieuwe lijn tuinmeubelen voor het loungen. De stoelen in deze serie hebben een wat lagere zit en hebben een relaxte houding. De Croisette is een knipoog naar het verleden met een moderne twist. De comfortablere stoelen en het bankje hebben een lichtgewicht aluminium buizenframe in combinatie met een plat kunststof vlechtwerk. De serie is licht van gewicht en toch zeer degelijk. Dankzij de UV coating en het aluminium framewerk, heeft u geen last van roest of verkleuring!

      Fermob Croisette

      De set is uit te breiden met een leuke bijzettafel in aluminium. De Croisette tafel is zelfs verkrijgbaar in 24 kleuren! De stoelen en het 2 zits bankje zijn er in 3 kleuren, namelijk: Cotton white, Honey en Zwart.

      Het leuke is dat deze serie past binnen elke stijl, of het nu klassiek, landelijk of industrieel is.

      Fermob Bellevie sofa en loungestoel

      Fermob Bellevie sofa

      Fermob is voor 2016 de samenwerking aangegaan met Dickson om tot een heerlijk loungebank te komen. Het mooie aan deze bank is het luchtige karakter dankzij het aluminium framewerk. Dickson levert in dit geval de hoogwaardige waterdichte kussens. De kussens voor in de bellevie sofa en loungestoel zijn gemaakt van een acryl gewassen draad. De kussens zijn zeer UV bestendig, waterafstotend, niet kwetsbaar voor schimmel en vlekken en ademend.

      De kussens zijn zelfs te wassen op 40 graden.

      Het frame van de bellevie sofa is leverbaar in alle 24 kleuren van Fermob. Met de bijbehorende loungestoel en lage tafel welke ook verkrijgbaar is in alle kleuren, maakt u een heerlijke loungehoek voor buiten.

      Balad tafellamp van Fermob

      Fermob balad buitenlamp

      Een leuk nieuw item voor buiten is de Balad buitenlamp. De lamp heeft een aluminium frame in 5 leuke kleuren en een kap van polyethyleen. Door dit materiaal te gebruiken zorgt Fermob ervoor dat de kunststof kap niet vergeeld door de zon. De Balad lamp heeft twee lichtsettings: 50% en 100% en u kunt hem natuurlijk ook uitzetten;) In de lamp zit een LED module en de Balad komt met een 2 meter lang usb koort om de lamp op te laden.

      Zet deze Balad lamp op de buitentafel of hang hem in de boom. Wij zijn fan van dit leuke nieuwe item van Fermob!

      Nieuwe kleur voor 2016 van Fermob

      Er komt dit jaar één nieuwe kleur bij; namelijk Rozemarijn. Deze kleur vervangt de kleuren Fjord blue en Grass green. Vorig jaar is Lagoon blue er al bijgekomen. Deze moet de Fjord blue kleur gaan vervangen.

      Twee kleuren om in acht te nemen voor 2016 zijn: Honey, een okergoud gele kleur welke is uitgeroepen tot kleur van het jaar door akzo nobel. Daarnaast in de nieuwe Rozemarijn kleur een hele mooie grijs-groene kleur welke prachtig combineert bij een stoere houten tafel.

      Fermob kleurenkaart 2016 

      The latest ins and outs and more

      Recente artikelen