KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zaterdag 20 Februari 2016

   Extreme lounging: Genieten voor gevorderden

   Extreme lounging is de maker en bedenker van de B Bag zitkussen voor buiten. Het Britse bedrijf maakt kwaliteits kussens voor binnen én buiten om optimaal in te genieten. Door de veelzijdigheid aan kleuren en stoffen is Extreme lounging een van de meest unieke makers van zitzakken.

   Wat maakt de B Bag zo uniek?

   Tegenwoordig zijn er vele merken zitzakken op de markt, waarbij Fatboy wellicht één van de bekenste is. De B bag van Extreme lounging is eigenlijk meer een loungestoel dan een zitzak. De Mighty B, zoals de grote zitzak wordt genoemd, biedt perfecte ondersteuning voor het lichaam, in tegenstelling tot de andere leveranciers. De zitzak is op een speciale manier in elkaar gezet, waardoor er ook goede ondersteuning aan de rug wordt gegeven.

   Het maken van de b bag

   Een veelzijdigheid aan kleuren

   De loungekussens van Extreme lounging zijn er in veel verschillende kleuren (11 kleuren maarliefst). De "Skins" zijn gemaakt van een speciale "No-fade" stof gemaakt, wat betekent dat de stoffen UV bestendig zijn en dus niet zullen verkleuren door de zon. Daarnaast zijn ze ook nog eens compleet waterdicht!

   De B Bag is er in een basic uitvoering en een "Quilted" uitvoering. De laatste heeft een chesterfield achtige look en is wat steviger.

   Quilted bean bag
   De Quilted variant met chesterfield look
   Basic no fade b bag
   De B Bag basic stof

    

   De B Bag is een heerlijk, comfortabel loungekussen voor binnen en buiten dat perfecte ondersteuning geeft aan het lichaam.  

   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen