KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Productomschrijving

   LET OP! Showroom-model. Bezorging rondom 50km van Groningen is gratis. Indien u verder woont kunt u deze zelf ophalen of transport regelen.

    

   Deze Robusto tafel van het merk 4 Seasons Outdoor geeft een stoere, industriële look vanwege het quatro onderstel. Het tafelblad is van teak en geeft door de rauwe afwerking een ruwe uitstraling. Doordat het teak blad van de Robusto tafel zijn eigen vorm heeft behouden is de lange zijde van de tafel niet niet recht afgewerkt. Dit maakt dat alle teak tafelbladen anders zijn qua vorm. Door de warme look van het ruwe teakblad staat er een unieke tafel in uw tuin! 

   De tafel is 220 cm breed waardoor u er met 6-8 personen aan kunt zitten. 

   Het quatro onderstel is minimalistisch gepoedercoat in de kleur Frost Grey. 

   Het tafelblad van de Robusto tuintafel is gemaakt van teakhout. Dit houtsoort kent een hoge vezeldichtheid waardoor het nauwelijks splintert. Doordat het weer in Nederland nogal eens wisselt verschijnt er door zon en regen in de loop van tijd een grijze gloed op het blad en kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. De kwaliteit van de Robusto tafel neemt hierdoor niet af, het is een natuurlijk proces van het houtsoort. 

   U kunt de tafel onderhouden door hem te behandelen met teak shield om plekken/vlekken te voorkomen.  

   LET OP: Als tip willen wij meegeven om de Robusto tafel nooit af te dekken met een hoes. Op deze manier kan de tafel niet meer 'ademen' waardoor er plekken kunnen ontstaan die niet meer weggaan. 


   4SO Robusto tafel quatro frame Showroom-model
   1.648,-
   899,-
   4SO Robusto tafel quatro frame Showroom-model
   Verzending in 1 tot 2 weken
   Toevoegen aan winkelwagen