KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Productomschrijving

      Fermob Luxembourg tuintafel in gepoedercoat aluminium. Bent u op zoek naar een tuintafel die het gehele jaar buiten kan blijven staan zonder dat er wat mee gebeurd? Dan is dit uw perfecte alternatief op een houten tafel. De Luxembourg tafel is heeft een unieke UV bestendige coating zodat de kleur voor zéér lange tijd goed blijft. Ook zult u bij de luxembourg tuintafel geen last hebben van roestvorming. De tafel is leverbaar in verschillende maten, namelijk:

      • 143x80x74cm
      • 165x100x74cm
      • 207x100x74cm

       

      Indien uw gewenste kleur niet voorradig is wordt de tafel in opdracht van u gemaakt in Frankrijk, hierdoor is onze levertijd wellicht langer dan u van ons gewend bent. U moet hierbij denken aan ongeveer 3 à 4 weken. Staat uw gewenste kleur niet bij de opties hier rechts? Neemt u dan gerust contact met ons op.

       

      Fermob heeft speciale lakstiften beschikbaar in de identieke kleuren en met dezelfde eigenschappen. Mocht u een krasje in de lak van de bank hebben, dan kunt u dit altijd bijwerken met de speciale UV lak. Het is nagenoeg niet zichtbaar dat u de stoel heeft bijgewerkt!

      Ook interessant!

      Fermob luxembourg tafel 207x100cm
      1.419,-
      Fermob luxembourg tafel 207x100cm
      Storm grey
      Verzending in 3-4 weken
      Toevoegen aan winkelwagen