Sluiten

Categorieën

Filters

  Lichtplan voor de tuin

  tuinverlichting advies

  Lichtplan voor de tuin

  Met een goed en doordacht lichtplan voor de tuin zorgt u ervoor dat buiten betrokken wordt bij het leven binnen. Op deze manier kunt u ongeacht het seizoen genieten van uw mooie tuin. Verlichting kan verschillende functies hebben: Het zorgt voor sfeer (beleving), het is functioneel en kan zorgen voor een stukje veiligheid.

  In een lichtplan kunnen wij verschillende onderdelen meenemen van de tuin, zoals het belichten van de paden, het uitlichten van de oprit of spots onder die mooie boom. Ieder armatuur heeft een eigen functie met specifieke eigenschappen. Zo kan de lichtkleur bepalend zijn, de bundelbreedte of het aantal lumens (lichtsterkte). Wij werken alléén met de hoogste kwaliteit tuinverlichting uitgevoerd in LED om vele branduren te kunnen garanderen en met uitgebreide garantie van 5 jaar.

  Advies voor tuinverlichting

  Een nieuwe tuin is een perfect uitgangspunt voor het aanbrengen van buitenverlichting. Zo kunnen er op strategische plekken aansluitpunten worden gecreëerd die al in het tuinontwerp zijn bepaald. In ons uitgebreide assortiment tuinverlichting kunnen wij u een goed advies geven over welk armatuur voor de toepassing geschikt is.

  Aan de hand van uw wensen maken wij een lichtplan/ontwerp waarin alle lichtpunten worden benoemd en geven wij advies over het gebruik diverse armaturen zoals:

  • Begin met een ontwerp

   Het begint allemaal met een gedegen plan. Samen met u kijken wij naar uw tuin, wat de wensen zijn en naar de verschillende functies. Wellicht is er voor u een tuinontwerp gemaakt en kijken wij in deze fase naar de verlichting

  • Bepaal wat er wordt verlicht

   Welke elementen zijn belangrijk om uit te lichten? Belangrijke functies zoals padverlichting en wandverlichting komen aan bod alsook spots om diepte te creeeren in de tuin.

  • Kies het juiste armatuur

   In deze laatste fase kijken wij naar het geschikte armatuur voor elke plek. Wij zullen altijd eerst naar eigenschappen van het armatuur kijken (lichtkleur, bundelbreedte, aantal lumens) maar ook hoe het armatuur eruit ziet is belangrijk natuurlijk!

  Kom langs en laat u adviseren

  Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verlichting van uw tuin? Samen bekijken we de mogelijkheden en maken voor u een lichtplan op maat. U bent altijd van harte welkom om het gesprek aan te gaan! Om teleurstelling te voorkomen kunt u het best een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen. Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »