Corradi terrasoverkapping

 

Meer informatie over de Veranda's van Corradi?

Vraag nu de gratis brochure aan!

 

 

 

Showroom in Groningen:

 

Fraai Buiten

Hoendiep 97D1
9718 TE Groningen
T.+31(0)50 280 66 25

 

Daarom Corradi:

 

✔ 100% waterdichtheidsgarantie
✔ Onzichtbare waterafvoer
✔ Sensoren voor regen en wind
✔ Domotica aansluiting met Somfy
✔ Compleet te personaliseren
✔ Advies op maat

 

Somfy automatisering

Een veranda is in tegenstelling tot een terrasoverkapping altijd een aanbouw aan het huis. De vloer onder een veranda kan een bestaande vloer zijn maar bijvoorbeeld ook een vlonder. Op deze manier verlengt u niet alleen een deel van uw huis, maar ook het seizoen!


Fraai Buiten is specialist in terrasoverkappingen en veranda's van het hoogwaardige Italiaanse merk Corradi. Samen met vele uitbreidingsmogelijkheden, zoals een geïntegreerd windscherm, vlonder, LED verlichting en glazen schuifdeuren maken wij samen met u een ideale en behaaglijke ruimte.


Veranda met schuifdak


Veranda met Ermetika windscherm


Één van de grote voordelen van de veranda's van Corradi is dat ze compleet te personaliseren zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld tussen de staanders een uitrolbaar scherm plaatsen om lekker uit de wind te zitten en heeft de keuze in een scherm dat compleet dicht is, deels transparant of volledig transparant. Dit unieke en gepatenteerde systeem van Corradi, dat compleet is weggewerkt in de gootbalk wordt eenvoudig bediend met één afstandsbediening. Als u al een domotica systeem in huis heeft, koppelt u dit eenvoudig daaraan.


Dankzij een uniek "lock" systeem, staat het doek altijd goed op spanning. Als u het scherm helemaal dicht wilt doen, wordt het doek onderaan de veranda op slot gezet en trekt de motor het doek weer terug op spanning.

 


Ermetika screens


Veranda met schuifdak


Pergotenda is het gepatenteerde en geautomatiseerde schuifbare dak-systeem van Corradi. Gesloten is het schuifdak compleet waterdicht en wordt het hemelwater via een onzichtbare goot, dat is weggewerkt in een staander, afgevoerd. Het doek is gemaakt van een hoogwaardig en UV bestendig polyester en is eenvoudig te reinigen. Tevens kunt u ervoor kiezen om LED verlichting te integreren in de "runners" van het schuif-systeem.


Enkele voordelen:


- 100% waterdicht schuifdak gemaakt van hoogwaardig polyester en is brandvertragend. Vervanging is niet nodig.
- Het doek staat altijd goed op spanning en hangt nooit door
- Alle onderdelen zijn uitgevoerd in RVS
- Eenvoudig te ingegreren met huidig domotica systeem
- Voldoet aan de Europese wetgeving van de EN 13561

 

Veranda aan huis

 

Verleg uw woongrenzen met de veranda systemen van Corradi