Corradi Alba

 

De Alba is een terrasoverkapping uit de Bioclimatics serie met een dak van lamellen die kantelbaar zijn. De lamellen kunnen in elke positie worden gezet zodat er een prachtig schouwspel ontstaat van licht en schaduw. De terrasoverkapping kan vrijstaand of aan huis geplaatst worden.

 

Het frame is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium en komt standaard in een groot aantal kleuren. Tegen een meerprijs is de Alba tevens in elke RAL kleur verkrijgbaar.

Tussen de staanders kunt u bij de Alba terrasoverkapping een windscherm plaatsen dat wordt bediend met een afstandsbediening. Ook kunt u een Louvre systeem plaatsen voor een zeer unieke uitstraling!

 

Corradi kleuren

Corradi Alba

Corradi Maestro

Corradi Maestro

De Maestro is de laatste toevoeging aan de Bioclimatic serie van Corradi. Het is een hybride terrasoverkapping waar u gebruik kunt maken van kantelbare lamellen of een schuifdoek. Beide systemen zijn compleet waterdicht waarbij het water via de gootbalk naar de staander wordt afgevoerd.

 

Het schuifdoek kan compleet opengeschoven worden waardoor er geen restricties ontstaan met betrekking tot lichtinval. Zo kunt u de overkapping aan huis plaatsen zonder dat het licht in uw woning wegneemt.

 

De Maestro en Alba terrasoverkapping zijn compleet te personaliseren met screens, LED verlichting, vlonders en Louvre systemen. Kies één van de unieke kleuren in de collectie van Corradi of laat de overkapping maken in een door u uitgekozen RAL kleur.

Corradi Eteria

De Eteria is dankzij de ranke vormgeving een elegante verschijning. De Eteria wordt in tegenstelling tot de Alba en de Maestro met de hand bediend waardoor er géén elektriciteit nodig is om de lamellen te bedienen. De lamellen en de staanders zijn smaller uitgevoerd waardoor de Eteria een moderne uitstraling krijgt.

 

De Eteria komt standaard in 2 kleuren gestructureerde poedercoating: Wit en Antraciet. De overkapping heeft een standaard afmeting van 350x395cm en is zowel vrijstaand als aan huis te plaatsen.

 

Wilt u meer weten of de Bioclimatics van Corradi? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de grenzeloze mogelijkheden.

 

info@fraai-buiten.nl of direct contact: +31(0)50 280 66 25

Corradi Eteria