Terug

  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 14 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!

Horeca Inrichting

Het aanpakken van een horeca terras en een creatieve en doordachte horeca inrichting van uw terras kan vaak een lastig proces zijn. Klanten beslissen in enkele ogenblikken of ze uw bedrijf bezoeken of niet. Een unieke horeca inrichting voor uw terras is daarom van wezenlijk belang om dit moment te beïnvloeden. Een goed ingericht, sfeervol horeca terras en uiteraard de uitstraling van uw pand bepalen of de klant bij u belandt, en niet bij uw concurrent. Voor een complete horeca inrichting van uw terras kunt u bij ons terrecht en zo kunt u vaak profiteren van een gezamelijke inkoop voor de inrichting.

Horeca inrichting voor terras

Onze specialiteit is de vormgeving en de inrichting van uw terras of buitenruimte. Passend bij uw bedrijf en uw doelgroep. Wij beschikken over een ontwerpstudio met een Tuin- en landschapsarchitect en bieden daarnaast een reeks aan interessante buitenproducten aan. Wij zijn derhalve in staat om er voor te zorgen dat er een groter aantal klanten uw bedrijf bezoekt.
Horeca inrichting voor beter rendement

Zoals al eerder aangegeven beslissen klanten in een oogopslag of ze bij u gaan zitten of uw concurrent. Wanneer u een sfeervol terras heeft met de eigenschappen die de klant wenst, is de kans groot dat ze bij u op het terras belanden. Met een doordacht horeca inrichting plan kunt u ervoor zorgen dat u de juiste uitstraling geeft aan uw terras. Ook kunt u uw terras op zon manier aankleden dat de klanten langer blijven zitten, niet alleen op de dag zelf, maar ook eerder en later in het seizoen. Fraai Buiten levert voor velen de volgende producten voor op het terras:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fraai-Buiten.nl 8,7 / 10 - 132 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »