Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Muurparasol

Wilt u graag ruimte op uw terras of in uw tuin? Dan is een muurparasol de ideale oplossing voor u! Zoals de naam het al zegt, heeft deze parasol een bevestiging aan de muur. En daardoor neemt deze muurparasol weinig ruimte in. Daarnaast kunt u de parasol handig tegen de muur inklappen. Wij hebben verschillende kleuren in ons assortiment, zodat de juiste voor uw tuin er zeker tussen zit. Geniet de hele zomer van uw tuin of terras in de schaduw met een muurparasol van Fraai Buiten!

Muurparasol Solero

Wij hebben het merk Solero in ons assortiment. De Solero parasols zijn van uitstekende kwaliteit en handig te bedienen. Onze muurparasol Solero Prostor P4 beschikt over een aluminium draagarm die u eenvoudig aan de muur bevestigt. Door de zwenkarm is deze parasol gemakkelijk met de zon mee te bewegen zodat u uit de zon kan blijven. Deze muurparasol Solero Prostor is horizontaal, verticaal en op 45 graden te vergrendelen. En het doek is eenvoudig te vervangen en wasbaar. Daarnaast blijft het doek van een muurparasol Solero lang goed doordat deze UV-bestendig en waterafstotend is.

Muurparasols

Naast onze stijlvolle muurparasols hebben wij zweefparasols en staande parasols in ons assortiment. Deze zijn ideaal als u wat meer ruimte heeft in uw tuin. Deze parasols zijn net zoals de muurparasols in meerdere kleuren en uitvoeringen beschikbaar in ons ruime assortiment. Op elke muurparasol van Solero zit standaard twee jaar uitstekende garantie! De muurparasols van Fraai Buiten zijn goed te combineren met onze design loungeset, zo geniet u nog meer van uw terras!

Muurparasol kopen

Bij Fraai Buiten kunt u op twee manieren een muurparasol kopen. De eerste manier is via onze webwinkel. Daarbij profiteert u van onze snelle levering bij u thuis. Daarnaast kunt u een muurparasol kopen in onze showroom in Groningen. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om u te adviseren en inspireren op het gebied van design tuinmeubelen. Naast onze showroom bevindt zich onze ontwerpstudio waar onze tuinarchitect aan het werk is. De tuinarchitect ontwerpt stijlvolle en bijzondere tuinen en helpt u maar al te graag. Een muurparasol kopen doet u bij dé design tuinmeubelwinkel Fraai Buiten!