KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Productomschrijving

      De bistro stoel TRILL van Nardi zit fantastisch! Door de ergonomische vorm kunt u uren lang zittend genieten van een heerlijke zonnige dag in uw tuin of op het balkon, of om lang te tafelen op een zwoele zomerse avond! Bij slechter weer is deze stoel ook perfect voor binnen. 

      Deze dining stoel is een stevige en fraaie tuinstoel. De stoelen zijn stapelbaar en daardoor handig op te bergen en ruimte te besparen. Doordat de stoel voorzien is van rubberen anti-slip doppen geeft deze stoel veel grip. 

      De TRILL tuinstoel is gemaakt van Polyprolpyleen en versterkt met glasvezel en is CATAS gecertificeerd. Hierdoor is de stoel extra sterk, vormvast en UV bestendig.

      Met de TRILL tuinstoel kiest u voor gemak. Doordat de stoel van kunststof is is hij onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. U kunt de stoel het beste schoonmaken met een zachte doek en een beetje sop. U kunt jaren genieten van deze prachtige stoel. 

      Deze stoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Agave, Antraciet, Wit, Ottanio (blauw), Grijs, Rosa, Senape (geel), Tabacco en Tortora. 

      Deze stoel is tevens zonder armleuning verkrijgbaar. 

      U krijgt 2 jaar garantie op de TRILL stoel van Nardi. 

      Specificaties

      Afmeting
      L: 82,5 cm / B: 58,5 cm / D: 53,5 cm
      Rughoogte
      82,5 cm
      Hoogte armleuning
      64,5 cm
      Materiaal
      Kunststof
      Stapelbaar
      ja
      Merk
      Nardi
      Garantie
      2 jaar

      Toon meer

      Ook interessant!

      Nardi Trill Armstoel
      100,-
      Nardi Trill Armstoel
      Agave
      Verzending in 2-3 weken
      Toevoegen aan winkelwagen