Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Solero Parasol

Op een warme dag is een beetje schaduw wel gewenst. Met een Solero parasol moet dat wel lukken. Solero staat bekend om haar hoge kwaliteit, gebruiksgemak en stijlvolle design. Wanneer het regent blijft het onder de parasol droog en de kleur blijft mooi. Maar nog belangrijker; de doeken van een Solero parasol beschermen u naast regen ook tegen de (schadelijke) straling van de zon. De doeken hebben namelijk een UPF waarde van 50+, daardoor filteren ze 100% Uv-straling. Niet de kou of het weer bepaalt hoe lang de avond duurt, maar dat doet u. Met een Solero parasol van Fraai Buiten geniet u de hele dag en avond van de zomer!

Solero parasols

Wij hebben een ruim assortiment aan Solero parasols. Zo beschikken wij over een staande parasol, maar ook over een zweef- of muurparasol. De muurparasol monteert u eenvoudig aan de muur en de zweefparasol is ideaal wanneer u meer ruimte heeft in uw tuin. Met zowel een zweef- als muurparasol heeft u geen last van de mast die in het midden staat. De doeken zijn in verschillende kleuren, materialen en afmetingen verkrijgbaar. De Solero parasols beschikken over een eenvoudig “push-up” systeem, waardoor u zonder enige moeite de parasol opent. U hoeft dus niet te ploeteren wanneer u de parasol opent. In ons ruime aanbod hebben wij meerdere parasol accessoires. Daar kunt u onder andere grondankers of voeten voor uw parasol vinden. Ook de accessoires hebben een stijlvol design, net zoals de Solero parasols van Fraai Buiten.

Solero parasol verlichting

Wilt u deze zomer ook de hele dag en avond van de buitenlucht genieten? Dan bent u bij Fraai Buiten aan het juiste adres, wij zijn één van de Solero parasols verkooppunten. Naast de parasols hebben wij ook Solero parasol verlichting in ons assortiment. Met de Solero parasols Accento verlichting kunt u de hele avond genieten van de buitenlucht! Bij ons profiteert u van hoge kwaliteit en snelle levering. Wilt u toch eerst de parasols met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Groningen. Daar kunt u ook onze deskundige medewerkers vragen om advies. Wanneer u graag een heel nieuw tuinontwerp wilt kunt u een afspraak maken met onze tuinarchitect in zijn ontwerpstudio. Hij ontwerpt bijzondere en stijlvolle tuinen. Geniet deze zomer nog de hele avond van uw terras met de Solero parasol verlichting van Fraai Buiten!