Soort

Materiaal

Merk

Hay Palissade

Hay Outdoor Collectie

Designduo Ronan en Erwan Bouroullec hebben voor Hay een unieke en complete tuincollectie ontworpen met een grote variëteit aan producten. 2 jaar lang is er gewerkt aan de succesvolle Palissade collectie en is direct met groot enthousiasme ontvangen. De meubelen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, zijn licht en toch zeer stevig en hebben een uitstekende poedercoating wat zorgt voor een lange levensduur. De Palissade armstoel geeft de tuintafel een uniek karakter en met de Palissade loungechair kunt u heerlijk vertoeven.

Hay Design

Hay is een Deens designlabel dat is opgericht in 2003 en heeft in een korte tijd naam gemaakt in de designwereld. Oude ontwerpen uit de 50'er en 60'er jaren hebben Rolf en Mette Hay geïnspireerd en kregen bij Hay het typisch Scandinavische en eigentijdse design mee.

Hay Palissade collectie bij Fraai Buiten

Bij Fraai Buiten kunt u terecht voor de complete Palissade collectie. Omdat wij ook alleen de outdoor collectie van Hay verkopen, kunnen wij u voorzien van het beste advies voor uw terras. Ontbreekt er iets uit de collectie? Neem dan even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het snel in huis is! Op alle producten van Hay krijgt u vanzelfsprekend een uitgebreide garantie. Als er onverhoopt toch iets mis is met het product, zorgen wij snel voor vervanging!