KlantenserviceAdvies
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Functionals

   Functionals is een relatief nieuw Nederlands merk, dit merk werd in 2009 gelanceerd. Functionals heeft een unieke collectie design tafels en design stoelen. Voor het ontwerpen van de prachtige meubelen werkt Functionals samen met innovatieve hedendaagse ontwerpers. Het eerste product dat ze hebben ontwerpen is de Bonsai 5 kandelaar, een prachtige e Toon meer

   Merken

   Soort

   Materiaal

   Prijs

   -
   2 Producten

   Functionals is een relatief nieuw Nederlands merk, dit merk werd in 2009 gelanceerd. Functionals heeft een unieke collectie design tafels en design stoelen. Voor het ontwerpen van de prachtige meubelen werkt Functionals samen met innovatieve hedendaagse ontwerpers. Het eerste product dat ze hebben ontwerpen is de Bonsai 5 kandelaar, een prachtige en bijzondere kandelaar. Momenteel is de collectie van Functionals al flink uitgebreid en bestaat de collectie uit design tafels, barkrukken, design verlichting en enkele prachtige woonaccessoires.

   Functionals tafel

   Bij Functionals vindt u onder andere prachtige tafels voor buiten. De Functionals tafel, is een prachtige tafel die perfect past in elke tuin. De Functionals tafel heeft namelijk de unieke eigenschap dat deze zich aanpast aan de ondergrond. Het blad is buigbaar, waardoor de tafel ongeacht welke ondergrond altijd stabiel staat! Perfect wanneer uw ondergrond niet helemaal vlak is.

   Functionals design

   Het unieke Functionals design maakt deze tafel een erg goede keuze! Doordat de tafel zich aanpast aan de ondergrond, kan deze tafel op elke ondergrond staan. Daarnaast is de tafel gemaakt van magnelis en combinatie met aluminium, dit maakt de tafel erg licht en gemakkelijk verplaatsbaar. Ten slotte is het Functionals design strak en tijdloos! Door deze eigenschappen is de tafel eigenlijk geschikt voor elke tuin en past de tafel perfect in elk tuininterieur. Wilt u uw tuininterieur helemaal af maken? Kijkt u dan ook eens bij onze design tuinstoelen en design tuinbanken.